Gästbloggare – Herr Zalmiak 6 månader

Hipp, hipp, hurra för mig som blir 6 månader i dag!

Snart är jag nog fullvuxen?! Jag hjälper matte bland pallkragarna, jag hjälper henne att knyta ryakudden, jag busar under pappret hon har lagt ut för att inte spilla färg på golvet och mattan och jag har rensat fönsterbrädorna numera, så jag kan sitta där och titta ut. 20161101_095741
img_9267
IMG_9205.JPG

img_9194

Vi har flyttat hem till Gullspång, och det är jättetrist. Visserligen finns det handfat att ligga i, vatten i kranar att dricka och leka med, men det finns inga INGA möss att jaga, ingen fin skog att springa i eller under-huset-mys.

20161027_091303

Åsså har jag varit hos veterinären för första gången. Kajsa heter hon. Vår bekantskap blev ganska kort, för hon gav mig en spruta så jag somnade (nästan på stört). Vad hon gjorde vet jag inte, men matte säger att nu håller jag mig på mattan och inte springer i väg och jagar kattfröknar. Va?! Var finns de kattfröknarna om jag får fråga? Jag har inte sett en enda katt över huvud taget i skogen och här i Gullspång får jag hålla mig inomhus … jööö.

Nu ska jag fortsätta och växa lite till. Matte vill ha en stor katt-kille säger hon, med stora tassar. Ja, men vaddå, man gör så gott man kan.

Vi hörs och ses snart igen

zalmiak

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Gästbloggare – Herr Zalmiak 6 månader

 1. Laila skriver:

  Du är vansinnigt söt och charmig och din matte kan nog hitta på en massa lekar och leksaker så att du vänjer dig vid tillvaron som innekatt. Vintern blir nog lång tyvärr, bäst att gilla läget!
  Hälsa matte att hon är välkommen på en kopp kaffe i orangeriet om hon har vägarna förbi!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Grattis på din halvårsdag ! Tänk att tiden går så fort ! Nu när det blev vinter vill man inte gå ut lika mycket i alla fall hälsar Sotis och Tiger ifrån tvättstugevärmen ! Vi går bara ut och gör våra behov och om det är riktigt busväder tar vi lådan inne 😉 Blir det allt för tråkigt kan din matte skaffa en sele och ta ut dig på gården så att du får upptäcka snön… kall , blöt men lite rolig också 😉
  Kram från Katterna på Aspelunda

  Gillad av 1 person

 3. Så fort tiden går och snart är lillkissen stor och vuxen. Säg till matte att du får en pingisboll att busa med.
  Basil Bus lyfter på ögonbrynet, hälsar och sover vidare (snarkar)
  Allt gott
  /Anette

  Gillad av 1 person

 4. Margaretha skriver:

  Ser att du ska låta Jätteverbenan övervintra. Har läst att man kan det i södra Sverige. Satte Verbena för första gången förra året och i år kom de upp överallt. Jag lirkade försiktigt upp dem och de flyttades till platser som jag tyckte var mer passande och de har varit till glädje med sin vackra färg ändan fram till nu då snön kom till S-holm.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s