Fulhörnan

Alla trädgårdar med självaktning har en ”fulhörna” ;). Där samlas det mesta som man inte riktigt vet var man ska göra av. Dessutom hamnar det man vet att man vill ha lättillgängligt där. Hur lättillgängligt det blir kan man ju diskutera, men grejorna är ju iaf utomhus, så man slipper trava iväg till skjulet, garaget, uthuset eller var man annars har alla pinaler man behöver i trädgården. ”Fulhörnan” på Evatorp är dessvärre en hel gavel på huset, den östra. Det är den gaveln man inte ser när man kommer upp mot huset från vägen. Lyckligtvis ser man inte röran från altanen heller. Men från frukostplatsen ser man rakt mot den gaveln och så kan man inte ha det! Så i går monterade jag ihop tre aluminiumhyllor (som jag hade sen tidigare=återbruk) och städade upp så gott det gick.
Så här blev utsikten från frukostplatsen när jag städat upp.
På nedre bilden har jag zoomat från soffan.

Jag har en försvarlig mängd krukor (både ytter- och terrakotta-krukor) har jag upptäckt! De kommer från lite olika ställen, men nu när alla finns på samma ställe ser jag tydligt att de är många! Många (de flesta) ytterkrukorna är vita och de har fått en egen hylla. Terrakottakrukorna fick också en egen hylla.
IMG_3734.JPG

Blir uthuset klart innan årets slut åker det mesta in där, men om uthuset inte blir klart får allt stå kvar. Då får man hoppas det inte blir någon ”vargavinter”.

sign2

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fulhörnan

 1. Brittinger Dahlberg skriver:

  Hej. Oj Oj vad du är duktig hela tiden tur att du fick en sån fin höst efter regn kommer solsken eller hur va. Kram

  Gilla

 2. Sheegwa skriver:

  Nu är det inte fult längre i alla fall!! =)

  Gilla

 3. Krukor kan man aldrig få för många av även om det känns så på hösten när de ska förvaras. Bra hyllor du har. Funkar säkert på många olika ställen.
  Allt gott
  Anette

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s