Adventspyssel

I dag är det en månad kvar till julafton !

Jag är inte den där pyssliga människan som jag egentligen skulle vilja vara, men i går var jag på pysselkväll på Hjo Trädgårdsförening och gjorde en adventskrans. Vi var 8-10 kvinnor som fixade ”klädsel” till halmkransar som vi hade som stomme.

Lokalen vi höll till i var väldigt lantlig kan man väl säga?!

Jag ska ha min krans liggande på bordet, med fyra blockljus i. Jag tycker att jag fick till kransen rätt hyfsat för att vara första gången. Det tog sin lilla tid. Det grå som sticker upp lite här och där är malört. Det blev en så fin färgkombination med det gröna och grå, så jag köpte fyra grå blockljus och ställde inne i kransen. Testade 1:a advent:
20151123_153347
Ljusen har hamnat lite lågt. Det måsta jag nog korrigera när kransen har torkat, så det inte blir eldsvåda.

Nu kan det bli 1:a advent på söndag. Jag är beredd.

sign2

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventspyssel

  1. anjahill skriver:

    Snyggt! /Anja

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s