Månadsbild december 2015

IMG_4067.JPG
Nu har vintern kommit till Evatorp. Det var isande kallt några dagar innan jag lämnade torpet för några månader, så det hann att frysa till riktigt ordentligt i det översta jordlagret. Då var jag glad att jag hade hunnit plantera de bärbuskar jag grävt upp på Gården. Jag önskar dem GOD JUL & GOTT NYTT ÅR och på kärt återseende i vår.
Granarna i förgrunden står på mjölkpallen och hälsar er välkomna, skrotcykeln står i cykelstället över vintern, en marschall har lyst under det uppvinklade fönstret på en av pallkragarna och man skymtar det nya uthuset borta i skogsbrynet. Annars är det sig likt i köksträdgården från månadsbilden i november.

sign2

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården, Månadsbilder och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Månadsbild december 2015

  1. Så mysigt! Känns som om tomtarna skulle kunna få rumstera om där fritt nu, pyssla om och vaka över Evatorp när snön yr runt knutarna. Kikat lite extra på fönstren om nån luva kan anas, man vet aldrig. Tänker förstås inte på den amerikanska Cocacolatomten med stor mage utan de små grå med stickade luvor och trätofflor, gårdstomtarna.
    Ska bli roligt att följa Evatorp till våren igen.
    Ha det så gott
    Anette

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s