Vitlöksbukett

Jag sparade långa stjälkar på några av vitlökarna i höstas. Nu när de har torkat och stjälkarna blivit hårda har jag satt dem i en vas, som en bukett.
IMG_5319
IMG_5323
IMG_5324

Bara på skoj!
sign2

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vitlöksbukett

 1. lanclin skriver:

  Vilka fina bilder mamma! Känns det bra med nya kameran?

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Det känns jättebra!!! Med mina nya linser ser jag ju att det blir skarp också. Jag ser verkligen stort fram mot fotokursen. Den börjar 4/2 så jag får öva mig lite flitigare innan dess tror jag. Nästa steg blir att få bättre fason på texterna här på bloggen. Var på intro-rådgivning om skrivande i dag hos en yogakurskompis. Ska fundera på saken!
   Kram mamma

   Gillad av 1 person

 2. Lena Ohlsson skriver:

  Vilken häftig bukett! Att man inte tänkt så…
  Man får så många bra tips på olika bloggar!
  Ha det gott!
  Lena

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Kul att du tycker det! Ja, visst får man många bra tips, idéer och inspiration i bloggvärlden. Kunskapen är enorm och trädgårdsmänniskor delar så generöst med sig av allt. Jag försöker också göra det så gott jag kan. Kram och välkomnen åter

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s