Kurshelg med vårkänslor

I helgen har jag varit på kurs i personlig utveckling och ledarskap. Det är en fortsättning på kurser som jag har gått tidigare, då jag jobbade. Som pensionär behöver jag också sätta fokus på vad jag vill och på hur jag tänker mig mitt liv i framtiden, så därför hakade jag på den är fortsättningskursen. Vi har 4 kurshelger till framför oss och den sista kurshelgen, som är i maj, ska vi vara på Evatorp. Det ska bli spännande att se vad som kan komma ut av det!

”Husfar” hade satt denna vårliga och fina blomstergrupp på bordet där vi satt och jobbade. Det ingav hopp om att våren är på väg.

sign2

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kurshelg med vårkänslor

  1. lanclin skriver:

    Vilka fina bilder mamma 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s