Finns det liv, finns det hopp

Mitt uppe i flyttbestyren kände jag att jag ville göra något annat än att packa, så jag tog kameran och spanade efter våren på Evatorp.
Den verkar dröja den där våren, men några livstecken hittade jag.
Små blad på G på Kaprifolen.
IMG_6503.JPG
Syrenerna visar svällande bladanlag.
IMG_6495
Jag hoppas på en tät och fin berså, om några år. Just nu ser den väldigt spretig ut.
IMG_6499.JPG
Lyckliga jag hittade fler blåsippor. Mumma för själen!
IMG_6492.JPG
Vitlöken i köksträdgården börjar visa sig.
IMG_6488.JPG
Det går en tur till Ateljén/lägenheten i Gullspång, med bilen fullpackad, varje dag från Evatorp. Det är en märklig känsla i en alldeles tom lägenhet, men det råder man ju oftast ganska fort bot på, eller hur? Det är inte så mycket som ska till Gullspång från Evatorp, men några billass blir det. Det mesta som ska till lägenheten i Gullspång kommer med flyttlasset från Solna.

Första möbeln på plats blev mitt kära, stora, vita matbord. Här kan jag breda ut mig med alla mina (hand)arbeten och annat kreativt. Efter att ha fått hålla till på golvet med dylik sysselsättning, är det som ni förstår mycket efterlängtat.
20160401_130735.jpg
Mattan är Stockholm från IKEA (2,5 x 3,5 m). Bordet är alltså nästan 3 m långt och behöver ett stödben som ni ser, när alla tre iläggsskivorna ligger på plats. Provisoriska stolar hade jag med mig i dag, men det ska bli nya, moderna har jag tänkt. Det lutar åt Cactus från Svenska Hem. Till Örebro på måndag (igen) alltså!

Jag duschade innan jag åkte tillbaka till Evatorp. Nu behöver jag inte ”våldgästa” vänner & bekanta eller passa på och duscha när jag är på gymmet längre.

Jag har en egen dusch!sign2

Detta inlägg publicerades i Ateljén, Köksträdgården, Skogslunden och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Finns det liv, finns det hopp

 1. Laila skriver:

  Den där lägenheten kommer du att trivas i! Två uteplatser sa du? Ett fynd!
  Slå en pling när du har vägarna hitår!
  Kram
  Laila

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Hej Laila! Fynd är nog bara ”förnamnet”. I stället för att modernisera och uppgradera Evatorp blev det en betydligt billigare affär att köpa en modern lägenhet med vattenburen värme, varmvatten, dusch, tvättmaskin, diskmaskin och dylikt.
   Vi hörs. Kram

   Gilla

 2. Annika Belfrage Carlberg skriver:

  Hoppfulla, underbara foton.

  Må så gott Eva!

  *Annika *

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Hej Annika! Det känns väldigt bra numera. Förkylningen har nästan släppt och jag börjar få arbetslusten tillbaka. Jag är fortfarande trött, men det kan ju också beror på att spänningarna som varit under hösten förra året har börjat släppa.
   Vi hörs. Kram

   Gilla

 3. Anette Gobén skriver:

  Underbara vårtecken som du fångat !
  Kram Anette

  Gillad av 1 person

 4. Eva Linnea skriver:

  Välkommen att fira våren, försommaren och/eller några dagar i sommar med mig!
  Det vore såååååååå skoj.
  Vi hörs. Kram

  Gilla

 5. lanclin skriver:

  Vilka fina knoppbilder! Blåsippor är tydligen vanligare än vitsippor här, vi såg jättemånga nere i alperna igår. Eller förresten vitsippor kanske kommer mycket senare?
  /Linnea

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s