Uppåt väggarna – i köket

På väggen i köket har jag lyckats få upp tre tavelhyllor (MOSSLANDA/IKEA) där jag har ställt (alla) mina kokböcker, som tål att visas. Jag menar verkligen lyckats få upp, för jag börjar känna av vibrationsskador i min högra axel av allt betongborrande. Det står två hyllor till och väntar på att komma upp på väggen men jag får nog ta och vila min axel att tag innan jag fortsätter det här projektet. När det så småningom är klart blir det hyllor ”från golv till tak”. Tanken är att det på en av hyllorna ska stå kryddkvarnar o dylikt.

img_9366
IMG_9364.JPG
img_9367

En skön helg önskarsign2.png

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s