Julpyntsinköp i Stockholm

Jag skrev visst att jag bara har tagit fram gamla julsaker ur mina gömmor, men det stämmer inte riktigt. Jag har inhandlat små ljusmanschetter till mina två 11-armade adventsljusstakar och några elektriska blockljus. Ljusmanschetterna räckte (nästan) till adventsljusstaken i köket också. Manschetterna är i trä, med en röd lite rosett i bomullsband. Bara naturmaterial alltså.

Ett av de elektriska blockljusen har en stick-kontakt och står numera och lyser dygnet runt på uteplatsen. Superbra! Inga batterier som tar slut.

img_9484

De andra elektriska blockljusen går på batteri. Jag kör alltid med uppladdningsbara batterier, så det är helt ok det med. Ett uppladdat batteri, eller två, räcker väldigt länge, nu i dessa LED-tider.

Sen har jag givetvis fyllt på med vanliga, vita stearinljus, värmeljus och några smala & höga vita ljus till Luciatåget med Lisa Larssons ”Adventsbarnen”. Visar på Lucia-dagen.

Tittar ni på adventskalendern på Svt? Det gör jag! Man blir som barn på nytt när man är pensionär och det lackar mot jul.

sign2.png

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julpyntsinköp i Stockholm

 1. lunasblogg skriver:

  Elektriskt blockljus med stickkontakt låter väldigt bra. Visserligen kör jag också med uppladdningsbara batterier men det är lite jox ändå.
  Jag såg adventskalendern två gånger igår. Jag gillar den. Så du är inte ensam om att bli barn på nytt inför julen.
  Fortsatt trevlig helg
  Luna

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s