Månadsbild december 2016

Nu är det årets sista månad och dags för den sista månadsbilden för året med vyn över köksträdgårdslandet och alla pallkragarna. Den vyn har jag fotat varje månad under hela 2016. En ”sammanfattning” hittar du längst ner.

img_9503

Det hade snöat under natten, det var nå´n minusgrad och solen sken i fredags (2/12) så Zalmiak och jag tog oss en tur till Evatorp och kollade läget samtidigt som jag tog månadsbilden. Det ser riktigt juligt ut med snön som ligger vit och helt orörd över hela tomten. Solen orkade nätt och jämnt upp över trädtopparna.

Zalmiak kutade omkring i snön och smög in bland träden. Han stormtrivs verkligen där, även när det är snö och kallt för de små tassarna. Han syns bra mot den vita snön!

Från januari 2017 blir det en ny vy. Vilken det blir, får ni veta i början på det nya året.

Ha det gott!
sign2.png

Januari-April 2016


Maj-Augusti 2016


September-December 2016

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården, Månadsbilder och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Månadsbild december 2016

 1. bjorgnin skriver:

  Heisann, da er jeg her… det er skikkelig gøy med månedsbilde. Så flott rabarbraen var!!!!
  Jeg var med en stund tilbake. Nytt år, ny sjanse…
  Blir du med på årstidenes Blogger´s Sunday Walk 2017, vi ”starter ” opp 1. januar (som varer hele uka, en laaaang turdag mao). Du bare legger igjen en kommentar om at du har gått på tur på innleggets kommentarfelt når den tid kommer, på bloggen min ! Så sammenfaller jeg alle turene i et innlegg deretter.
  Ha ei flott uke

  Gillad av 1 person

 2. bjorgnin skriver:

  Hei, ja, jeg er gründeren ;:OD)…. men ingen god markedsfører, så jeg har ”gått” litt ensom den siste tida. I starten var mange med, men jeg har ingen Mr. Linky, så mange syntes kanskje det ikke var så synlig at de var en del av BSW, og falt fra. Det håper jeg å gjøre noe med nå! Men fremdeles uten Mr.Linky! Jeg er sta sånn… Kommentarfeltet er like god lenke, mener jeg. Uten bilde, men noen ord kan friste like mye. Jeg samler som nevnt, utvalgte bilder og gir litt omtale på et samleinnlegg når turene er over fra gang til gang!
  Ha det godt, klem

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s