Hyacinter

Det blev inköp av fyra vita hyacintlökar i år. Jag tog risken! För doftar de för mycket kan jag inte ha dem inne. Jag är inte allergisk, men min nässlemhinna och mitt huvudet säger absolut ifrån om doften blir för stark. Nu verkar det som om det stämmer, vita hyacinter doftar inte alls lika mycket som sina andra ”systrar”. Nu har de börjat att slå ut och jag kan känna en svag, svag doft av hyacint när jag går förbi där de står. Alldeles lagom!!

Två av krukorna står i pepparkaslandskapet och två krukor står på mitt ”altare” tillsammans med min skyddsängel.

img_9590

En skön onsdag utan stress & jäkt önskar
sign2.png

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hyacinter

 1. Laila skriver:

  Inga hyacinter här ännu – var i stan idag och passerade Hötorget men glömde köpa! Attans! Vill ha vita och blå och de får gärna dofta!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Anna María skriver:

  Jag älskar verkligen doften av hyacint. Men min sambo fixar den inte, tyvärr. Inte ens de vita brukar funka. Så jag passar på att sticka näsan i dem så fort jag får chansen. Hemma hos någon annan eller när jag passerar blomsteraffären.

  Gillad av 1 person

 3. Nu förstår jag ingenting du är ju på väg -eller står du kvar vid altaret. Men hjärtat då…./Ingalis

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s