NK Stockholms julskyltning

På väg hem från Uganda hade jag några timmars väntan på julaftons förmiddag i Stockholm. Jag passade på att ta en promenad från Stockholms Central till NK på Hamngatan för att titta på årets julskyltning.

Som alltid är skyltningen jättefin och verkligen värd att man tar en omväg och tittar på den. Alla detaljer är så utsökta och av hög kvalitet. En del figurer rör sig, men de flesta är stilla och helt fantastiskt njutbara.

Vill man vara riktigt snäll så kan man lägga bud på figurerna på Bukowskis mellan 11 0ch 22 januari 2017. Behållningen går till Rädda Barnen. Jag skulle gärna ha en av figurerna hemma hos mig. Priserna brukar dra i väg till några tusenlappar för de allra minsta figurerna, så det är väl bara att drömma vidare.

20161224_10151120161224_101539

20161224_101831

Snart dansas julen ut!

sign2.png

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till NK Stockholms julskyltning

 1. Laila skriver:

  Detta har jag missat. Var i stan för första gången på ett tag idag (soppteater) men det blåste illans kallt i city så jag skyndade mig att ta t-bana och buss hem till stugvärmen…
  När ovädret är över för den här gången kan du väl överväga en sväng hitåt?
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Synd Laila, du var ju alldeles i närheten av NK när du var på (Klara?) soppteater.
   Det dröjer nog ett tag tills jag åker till Stockholm. Kanske februari. Jag hör av mig. Det vore kul att ses.
   Kram

   Gilla

 2. Eva skriver:

  Så vacker skyltning! Isdansarna är ju underbara, skulle vilja ha de fina skapelserna.
  Må gott!
  Kram Eva

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Har man pengar över kan man ju lägga bud på skapelserna inne på Bukowski.com efter 11/1. Jag skulle också gärna ha någon av figurerna, men något bud kommer jag nog inte att lägga.
   Allt gott!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s