Våren är här!

Att våren är här måste man väl kunna säga nu när vi har sommartid, vårdagsjämningen har passerat, våffeldagen är firad, Earth Hour har gått av stapeln, tävlingssäsongen på skidor (i tv) är slut, damerna har spelat hockey-final (Djurgården tog SM-guld), trädgårdsföreningarnas aktiviteter har startat, första blåsippan och första krokusen har slagit ut här i zon 3-4,

jul/vinter-dekorationerna är utbytta, björkris nummer två håller på att slå ut (inomhus), vintersäsongens inomhusprojekt är avslutade, sommarsäsongens projekt på Evatorp är startade (återkommer till dem), den första tvätten har torkat utomhus,

IMG_0108

skatorna håller på att bygga bo i trädet utanför den ena uteplatsen i Gullspång,

fönsterna är putsade, stigarna i skogen har torkat upp, förkultiveringarna börjar ta större plats nu när vissa plantor har behövt omplantering (ljusodlingslådan räcker inte på långa vägar till längre, varken på höjden eller bredden),

IMG_0107

tv-serierna ”Mandelmans Gård” och ”100 % bonde” är slut (de vilar förhoppningsvis bara ett tag och återkommer), första utefikat är avklarat och solen har värmt mitt ansikte vid några härliga tillfällen.

Nu är det dags för vårskriket!
sign2.png

 

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Våren är här!

  1. Javisst är det dags för det stora Vårskriet 😀 Här har krokusarna börjat slå ut men inga Blåsippor syns än bara blad i skogen…Men idag såg jag den första Fjärilen, den första Humlan och det första Biet !!!!!!!!!!! Stackarna, finns ju bara tre krokusar än så länge att äta på här hos mig 😦 Du har hunnit med mycket ! 🙂 Vi hann en hel del i helgen vi också, inlägg kommer !
    Kram
    Elisabeth

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s