Fredagsbuketten vecka 40

Håller ni reda på vilken vecka det är? Det gjorde jag när jag hade mina barn hemma och när jag jobbade, men nu har jag inte koll på det längre. Men hur som helst, så är det fredag i vecka 40 i dag och hög tid för en fredagsbukett.

Fredagsbuketten den här veckan kommer från min egen Ovala Rabatt och Örtagård i trädgården här på Evatorp.

IMG_1628

Lejongap, Jätteverbena, Pärleternell, Anisisop och outslagna små solrosor bildar en fin kontrast till den annars så gula och oranga höstpaletten. De vita Lejongapen är mina favoriter just nu, De är så pampiga och så där härligt svulstiga!

En mysig fredagskväll och en skön helg önskar
sign2

 

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s