Vad gör man när trädgården ligger i dvala?

Jo, man tar fram ett av sina UFO´n (UnFinished Objects).

Ett UFO som jag har haft liggande ett tag är en virkad filt som ska ligga på min säng. Filten ska bara virkas av vita garner från loppis, och i det förrådet har det varit tomt ett tag. Nu har förrådet fyllts på och filten har blivit större.

IMG_2332

Filtens utseende har blivit som det har blivit allteftersom de vita garnerna har fyndats på loppis. Vissa partier är virkade med dubbla eller tredubbla stolpar. Där ska det träs i band i vitt och beige. I förrådet av loppisfyndade band är det just nu tomt, så fortsättning följer.

Storleken på filten börjar närma sig ”Finished Object” så det återstår att leta band i lämplig färg att trä i de stolpvarv som fattas.

IMG_2330

En liten Nizze Lakritz smög sig fram och lade sig tillrätta medan jag fotade. Annars är han fortfarande väldigt skygg, men det blir bättre och bättre dag för dag.

Andra UFO´n som jag har kräver vit linoljefärg. Vit linoljefärg när man har två svarta katter är ingen lyckad kombination, så målningen av min nya lilla kökssoffa och den sekretär jag köpte på auktion i våras, får vänta tills katterna har flyttat ut på Evatorp.

 

Ha det gott!
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s