Dessa fantastiska män med sina maskiner

Nu har det varit en ny ”helvetesmaskin”, med tillhörande förare, på besök här på Evatorp; en flistugg.

När jag hade besök av Gullspångs Trädgårdsförening på Evatorp (inlägg om det kommer) visade det sig att en av de manliga besökarna hade möjlighet att komma och hjälpa mig att flisa två av de högar med grenar och ris som jag samlat ihop efter trädfällningen.
Jag jublade!

Nu har han varit här och högarna är omvandlade till flis, så nu har jag jobb framför mig att lägga ut flisen där det ska fyllas på och/eller läggas nytt.

Hög nummer ett
FÖRE
20180906_071248

EFTER
20180906_102628

Hög nummer två
FÖRE
20180906_071327

EFTER

20180906_121332

Det känns som om det är storstädat på tomten. Nu blir det att ta fram skottkärran och köra flisen dit där den ska vara, innan snö kommer. Flisen kommer i första hand läggas mellan pallkragarna i köksträdgården och i ”Frukt & Bär”.

Jag känner mig rik!
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s