Fredagsbuketten – Tulpaner

Äntligen!

I år frångick jag mina principer att inte köpa tulpaner före min födelsedag. Den här buketten köpte jag redan i tisdags, för att fira försäljningen av min lägenhet i Gullspång. Nu blev det ett jätte-anti-klimax just den dagen. Köparen kom inte till mötet på Fastighetsbyrån i Mariestad. Den blev som en ”tröstbukett” i stället. Affären ordnades upp redan dagen därpå, så nu är jag lägenhetslös och FRI.

En fin fredag och härlig helg önskar
signatur2019a

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s