Månadsbild – Februari 2019

CollageFeb19 (2)

Nu är det verkligen VINTER på Evatorp. Det är massor med snö och nästan oframkomligt på skogsvägen som går till Evatorp. Jag höll på att köra fast, så nu lär det dröja innan jag vågar åka och titta till mitt kära torp igen.

signatur2019a

Detta inlägg publicerades i Månadsbilder och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Månadsbild – Februari 2019

 1. Ser jag inte en stomme till en tunnel ..! Vet ju att det stått högt på önskelistan. Vackert med all snö.
  /Kram Anette

  Gillad av 1 person

  • Eva Linnea skriver:

   Ja, jag köpte ett billigt för att testa om jag tycker det funkar. DRÖMMEN är givetvis ett ”riktigt” växthus, men det får vänta. Det knixiga verkar vara att förankra odlingstunneln, så att den inte blåser i väg. Det hann jag faktiskt vara med om när jag satte på själva plasttunneln på stommen på prov i höstas. Vilka krafter!
   Tack för dina fina kommentarer! Kram EL

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s