Ett projekt i veckan – Vecka 7: Skapa bra förvaring i hallen

Den här veckan lämnar vi köket och beger oss till Hallen i ”1 projekt i veckan”. Enligt feng-shui är hallen den viktigaste delen av huset/lägenheten, för där välkomnas man in, både man själv och gästerna.

Hallen i Nýa Villa Linnea var redan innan välorganiserad och har inte hunnit bli stökig än. Den öppna planlösningen i mitt hus gör att man kliver direkt in i hallen, matrummet, köket och trappan ner till ”Gillestugan”. Det finns inga väggar eller dörrar mellan rummen förutom in till ”Gästtoaletten”.

20190217_091030 (2)

Skorna har jag i en skoförvaring från IKEA (arvegods från dottern), hatthyllan är ett loppisfynd, tamburmajoren (arvegods från kusin M) fungerar som sjal- & väsk-upphängning, en korg för vantar, buffar och raggsockor står på golvet och speglarna, mattorna och kroklisten (IKEA) hade jag sen tidigare.

Det som jag fick energi till den här veckan var att sätta upp en (gammal) gardinstång och hänga upp en (loppisfyndad) gardin för ytterdörren. Så skönt! Nu slipper jag se ”larmanordningarna” och slipper känslan av att det sticker i väg (enligt feng-shui) en massa energi ut genom ”den nakna” ytterdörren. Det återstår att hitta några fina/roliga ändknoppar till gardinstången, sen är det klart och jag är så nöjd.

En gardin med blommande körsbärskvistar passar ju bra så här års när det börjar närma sig vår!

förvaringsdrottningen2019a
signatur2019a

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett projekt i veckan – Vecka 7: Skapa bra förvaring i hallen

  1. Fia skriver:

    Åh, vilken fin gardin! Och vilket enkelt sätt att få in mer textil och ett annat lugn i hallen. Det ser supertrevligt ut i din hall! Riktigt välkomnande!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s