”1 projekt i veckan” – vecka 8, 9, 10 och 11

förvaringsdrottningen2019aDet har varit paus i utmaningen  ”1 projekt i veckan” för min del. Jag har haft ”semester” i Spanien. Här kommer en sammanfattning av det som har varit:

Vecka 8 – Rensa anslagstavlan eller kylskåpsdörren
Jag har ingen anslagstavla i hallen att rensa och kylskåpet är (nästan) fritt från allt papper, magneter och andra saker. Däremot sätter jag upp post-it-lappar på en spegel vid utgången. Den håller jag efter och tar bort lappen så fort det som står på den är åtgärdat. Det är lättare att riva bort en post-it-lapp från en spegel och slänga, än att ta ner papper uppsatta med nålar eller häftstift, tycker jag.

Vecka 9 – Organisera posten
Det var lätt! Jag har inte så mycket post längre. Det mesta får jag digitalt. Den lilla post jag får tar jag hand om med en gång och sorterar upp i släng-spara-åtgärda-kategorier

Vecka 10 – Rensa i barnrummet
Det var också ett lätt projekt! Jag har inga barn hemma längre, så där är det rensat för länge, länge sen.

Vecka 11 – Organisera städskåpet
Eftersom jag nästan bara har såpa som rengöringsmedel har jag inte så mycket i städskåpet att organisera. Dammsugaren står där ibland. Dammsugarpåsar och glödlampor upptar det största utrymmet. Där har jag även en tom hink, ett paket stålull och en flaska med blomnäring.
20190320_130006
I tvättstugan har jag ett låsbart skåp där det som ligger på ”lager” finns; typ diskmedel, trasor och tvättmedel. Där finns även farliga saker typ lampolja, målartvätt och så´nt.
20190320_130152

Nu har det varit tämligen lätta projekt för mig att ta tag i de här veckorna, men det har ändå känts nyttigt att gå igenom projekten och konstatera att det verkar vara i bra ordning 😉 än så länge här på Nya Villa Linnea

.

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s