Kraschad telefon – ger nya möjligheter

Min telefon kraschade i förra veckan. Det var själva telefonen som kraschade, så mycket av mina lagrade bilder, listor, appar. lösenord etc,. etc,. etc, gick förlorade. Som tur var tankar jag ofta över bilderna från telefonen till datorn, men de bilder som jag tagit i fredags gick tyvärr förlorade, så det blev ingen fredagsblomma. Jag hade fotat den 1:a blomman på min ”Yin-Yang”-planta. Nu är den nervissnad, så jag får vänta på nästa.
Det är en på gång …..

Så nu är jag fullt sysselsatt med att installera alla appar jag vill ha, leta reda på lösenord som jag skapade för länge sen, fixa digipass till internetbanken (för jag hade givetvis bara installerat mobilt bankID på telefonen!! och digipasset hade gått ut för lääääänge sen), lära mig nya finesser, lära mig att känna igen nya ikoner osv. Inte svårt, men det tar tid!

Så om inte det var nog, passade jag på att skaffa mig en ”padda” också, när jag nu ändå var i gång ;). Samma sak här; installera appar, logga in osv. Men en sak är säker, det kommer att bli jätteskönt att kunna läsa nyheter, mejl, bloggar, Facebook, instagram, Pinterest och så i ett betydligt större format. Fodralet till ”paddan” har jag köpt för länge sen och nu kommer det äntligen till användning.

20190507_071535 (2)

Så nu vet ni vad jag är sysselsatt med om jag verkar otillgänglig.
signatur2019a

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kraschad telefon – ger nya möjligheter

  1. Britt inger dahlberg skriver:

    Låter spännande jag köpte också ny padda nyligen gillar den 🎉👍

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s