Mullbär

Under kategorin misslyckade planteringar/investeringar (för plantorna är/var dyra!) kan jag numera lägga till två Mullbärsbuskar. TYVÄRR!
Lite grann får jag skylla mig själv, för jag chansade på att de skulle klara zon 3(-4). Det stod härdiga zon 1-2 på etiketten, men det undrar jag om jag riktigt läste och uppfattade när jag köpte buskarna förra året.

Så nu är det bara att gräva upp buskarna och låta de gå i kompostkvarnen. Såå sorgligt!

Några svartvinbärsbuskar ska fylla utrymmet mellan Gojibären och Havtornen i bärbuskraddan i ”Frukt & Bär” så småningom. De två (blivande) buskarna är ”hittebarn” från en annan del av tomten.

Nästa troliga misslyckande är en av Havtornsbuskarna. Mer om det senare, när jag kollat läget lite närmare. Det är ”Romeo” som troligtvis har gjort sitt. Julia lever vidare och frodas men det lär väl inte bli så mycket bär utan en ny ”Romeo”?!

Har jag några olycks-bröder eller -systrar där ute?
sign1

Detta inlägg publicerades i Frukt & Bär och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s