Fredagsbuketten – vit krypflox och vit pensé

20200604_092855

Krypfloxen hade jag glöm bort att jag hade. Den har nog levat ett undanskymt liv sen den planterades för några år sen. Den har kommit fram nu när jag grävt upp en del Anisisop och Stäppsalvia i Ovalen på Evatorp. Den är såå söt, bara ca 10 cm hög, och den ska få flytta till Villa Linnea när den Vita Rabatten utökas.

Penséerna är självsådda lite var stans på tomten på Evatorp. Jag matchade den vita Krypfloxen med de helt vita penséerna jag hittade.

En fin fredag önskar
sign13748452648351088748.png

 

 

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s