Hyggligt herr Hjort!!

Det var hyggligt av dig herr Hjort att du i alla fall lämnade några knoppar kvar på den mörka Stockrosen. Tusen tack! Annars har du rensat rätt bra i Mormorsrabatten på Evatorp.

Ännu några knoppar, som håller på att slå ut, är kvar. Jag ber dig att lämna dem i fred så jag får njuta av den fantastiska färgen på den här Stockrosen ännu mer. Färgen är fantastisk. Bilderna gör den inte riktigt rättvisa.

Jag har frön från förra året som jag ska sätta på Villa Linnea. Då får jag förhoppningsvis ha dem i fred för den fyrfota godisgrisen. Morotsblast, potatisblommor, Trädgårdssyra och Rödbetsblast serveras också i den här godisbutiken men där tror jag att han har hjälp av Herr Hare.

Med en önskan om en skön kommande vecka avslutar jag det här klagande inlägget om mina fyrfota fiender på Evatorp.

Ha det gott!
sign13748452648351088748.png

 

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s