Löken är skördad

Samma sköna känsla varje år!

Fler Purjolökar står kvar i sina pallkragar, men de ser så taniga ut så de får stå ett tag till. Den fina lökskörden förklaras troligen av att jag har vattnat rejält i år. Jag brukar inte vattna så mycket, men då blir skörden därefter. Det blev ingen röd lök satt i år. Det brukar inte bli så lyckat för mig, men med årets vattning kanske jag hade lyckats bättre. På´t igen nästa säsong!!

Nu hänger lökarna på fortsatt torkning på Villa Linnea. Jag får se hur många som blir kvar till förvaring i matkällaren. De är ju så goda när de är så här färska och de går åt ”som smör i solsken”, både vitlöken och den gula löken.
20200803_095105

En fortsatt fin vecka önskar
sign13748452648351088748.png

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s