Höstpyntad trappa

20201014_145726

Nu är det höst, det måste man ju erkänna!

I år är trappan på Villa Linnea höstdekorerad med egenodlat!! Pumpan, Kronärtskockorna och Solrosorna kommer från egen odling. Årets stolthet är Kronärtskockorna, som jag efter några års försök äntligen har lyckats med.

Stövlarna är mina avlagda från förra säsongen, tvättstället är ett loppisfynd, den rostiga, gamla konservburken, som egentligen är en marschallhållare, har jag själv borrat ett hjärtformat hål i, VÄLKOMMEN-skylten har jag fått i present och ljuslyktan är kvarlämnad av den förra ägaren till Evatorp. Återbruk!

Efter den första frostnatten åkte de flesta krukade blommorna på framsidan av huset på komposten. Tagetesfrön samlades in först förstå. Kvar står två Kryssbollar och ett knippe nyponkvistar. Det ser lite tomt ut, så det måste åtgärdas på något sätt. Ljung finns i mängder i alla affärer, men jag skulle vilja ha något annat. Vad?

sign16921710848900477948.png

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s