GOTT NYTT ÅR

Äntligen är 2020 slut. Sannerligen ett #skitår2020. Hela världen går mot ett fint 2021, hoppas jag. Sämre än 2020 kan det ju knappast bli!?

20201231_103836

Som symboler för mitt 2021 får mina tre änglar från Willow Tree (Quietly (familj/barnbarn), Trädgårdsängel och Surronded by Love (odlingar/blommor)) agera. De Storbrittanien-inspirerade vita husen med värmeljus är nya för i år. De kommer att få stå framme hela året.

Ute är det grått och trist på årets första dag, men de Julrosor som har blommat sen en tid tillbaka gör sitt bästa för att lysa upp i Tittifruttirabatten. Trädgårdsfén (kvar sen trädgården i Nöbbele/Växjö) vakar över rabatten och väntar otåligt på det vita guldet från ovan. Det ser tyvärr ut som om hon får vänta länge.

sign21

 

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s