Månadsvideo januari 2021

Jag har under några år haft månadsbilder från Evatorp och Villa Linnea, med skiftande vyer. Det har just varit bilder som fotats från en och samma punkt månad för månad under året. I år tänker jag försöka mig på att videofilma (med telefonen) en rundtur i trädgården på Villa Linnea varje månad och visa vad som händer i köksträdgården, i odlingstunneln och i blomsterrabatterna. Turen går från entrétrappan på den södra sidan, via den östra, den norra och den västra sidan av huset. Rundturen avslutas på den södra sidan igen, på uteplatsen i söderläge med bamburabatten,

Så här blev det i januari:

I februari ska jag försöka lägga till ljud också och guida er. Nu hörs bara några snörvlingar och knarrande steg i snön. 

Övning ger färdighet!
sign21

Detta inlägg publicerades i Månadsbilder och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s