Fredagsblomman – Förgätmigej

Äntligen lite värme!! I rabatterna går det undan nu.

Blått är flott och jag gillar blått i alla nyanser, former och material.

Förgätmigej med sina härligt blåa blommor har alltid varit en favorit så här på försommaren (våren?) för mig. Efter blomningen river jag undan allt, för annars har jag bara Förgätmigej så småningom i hela rabatten. Till Mors Dag på söndag ska jag plocka bort alla Förgätmigej i Tuttifruttirabatten och göra en fin bukett till min ängla-mammas ära.

En fin helg önskar
sign21

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården, Nya Villa Linnea och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s