1 september och ny månadsvideo

Första höstmånaden är här! Det märks tydligt. Solen skiner men det är svalt. Jag hoppas på en fin september eftersom augusti inte var något vidare. Visserligen behövde man inte vattna så mycket, men lite varmare hade det gott kunnat vara. En hel del buskar har flyttat till Villa Linnea från Evatorp, gurkplantorna är ”slaktade”, tomaterna mognar allteftersom, squashen producerar, morötterna börjar bli skördeklara, nya sådder är gjorda (rädisa, spenat) och förberedelserna för nästa säsong är i gång.

Här kommer månadens rundvandring i trädgården på Villa Linnea:

Det Persikoträd som inte har haft det så bra utanför spaljen, trots söderläge, har fått vissa delar inflyttade innanför spaljen. Nu hoppas jag att det ska fungera att spaljera innanför spaljen och ge frukt så småningom. Fortsättning följer nästa år.
2Collage

Med denna månadsvideo vill jag önska er alla en fin september och en fortsatt fin höst!
sign21

Detta inlägg publicerades i Månadsbilder, Nya Villa Linnea och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s