1:a Februari 2022 – ny månadsvideo

Vintern kom tillbaka i natt, med lite snö, och det är några minusgrader ute denna 1:a februari 2022. Annars är det brunt, brunt och grått i Tuttifruttirabatten men lite, lite grönt i Surjordsrabatten av städsegröna växter.

Vi får kämpa på i februari också! Sen ser nog de flesta av oss odlingsintresserade fram mot mars och april, eller hur? Under tiden får vi förkultivera under artificiellt ljus, plocka fram pelargonerna från vintervilan och planera odlingarna.

Ha en fin februari!
sign

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården, Månadsbilder och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s