Persikoträdet

Efter att jag lett in persikoträdets två överlevande grenar till lugnet bakom planket har det tackat mig med att överleva, att få några nya blad och att skapa en blomma. Nu hoppas jag att den andra grenen också har överlevt och åtminstone kommer att få några blad. Det ser lovande ut. Hjälper jag till med pollineringen kanske jag till och med får en fin liten persika framemot sommaren/hösten!!?

Så här såg persikoträdet ut i september förra året:
20210901_125206
Tanken är att jag ska spaljera trädets grenar så småningom på den här sidan, men låta roten och den nedre stammen vara kvar på andra sidan planket.

Ha en fin fortsatt helg!
sign

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s