Fredagsblomman – Kungängslilja

Jag blir lika fascinerad varje år när den här tidiga vårlöken vecklar ut sina blommor; Kungsängsliljan. Det är kanske världens enda rutiga blomma?
Nu har jag både vita och röda/lila i Tuttifruttirabatten. De blir fler och fler för varje år. Hittar jag lökar på hösten i någon butik köper jag dem och fyller på i rabatten. De kanske inte är så sällsynta (som lökar) men det är inte alltid jag får tag på lökar på hösten.

En fin fredagskväll och en härlig helg önskar
sign

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s