Växtmarknad

I går, lördag, anordnade Gullspångs Trädgårdsförening den traditionella växtmarknaden på Årås Gård i Gullspång. Jag är med i styrelsen i föreningen och vi var där dagen innan för att ställa i ordning allt. Det blev inomhus för första gången. Det blev en fin marknad och café inne på logen. Vädergudarna var inte på vår sida, det utlovades regn, men det var uppehåll under tiden och några regnstänk kom det först när vi höll på att packa ihop efteråt.

Det kom ett hundratal personer. Alla var glada och positiva trots det dåliga vädret. De fikade och handlade så det stor härliga till. Förutom växter såldes det trädgårdsdekorationer, keramik, tuvade sittunderlag och honung.

Jag fick med mig en pampig trädgårdsdekoration av Anders Rudell hem.

Jag fick också med mig en vit frukostmugg från Lerladan och diverse växter. Senare på dagen gjorde jag ett privat besök i en trädgård i Hova och fick med mig ytterligare växter.

Det blev en viol, en vit Förgätmigej, en blå/lila sippa och en fylld vitsippa.

En mycket lyckad dag!
sign

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Växtmarknad

  1. ingalis.lind@gmail.com skriver:

    Hej, Ja du ser att ha det bra bland växterna Gla sommar/ Lill

    Skickat från min iPhone

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s