Trappräcket på Villa Linnea

Entrén är viktig(ast) enligt feng-shui, Jag har ända sen jag flyttade till Villa Linnea 2018 tänkt att jag vill göra om entrén, men inte kommit till skott. Nu har jag iaf målat trappräcket svart och bättrat på metalldelarna med ny färg.

Nästa steg är att byta ut dörren. Dörrvredet är trasigt och det kostar ”en halv förmögenhet” att byta ut delarna så det ska fungera igen. Då lägger jag hellre de pengarna (plus en hel del till) och gör om hela dörrpartiet. Fönstret till vänster om dörren är igenlagt på insidan och den ”väggen” vill jag gärna ha bort för att släppa in mer ljus i huset. Varianten är att ta bort fönstret och sätta in en dubbeldörr, men det kanske inte blir så stilenligt i detta 70-talshus. Vi får se.

sign

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s