Pepsi (katt)

I två veckor fick jag njuta av den här fina katten. Sen gav han sig iväg på nya äventyr. Han smet ut i garaget och vidare ut genom dörrhålet efter en blå dörren. Efter många tips och mycket letande, kontakt med grannar och andra och inlägg på en fb-sida för försvunna djur i Hova, har jag givit upp.

Han var hos mig på prov för att eventuellt flytta hit. Jag höll honom inomhus för att ha skulle vänja sig vid mig, min röst och sitt eventuellt nya hem. Han var utekatt i sitt förra hem, så jag förstår ju att han längtade ut i grönskan. Nästa steg hade varit att Nizze och Pepsi skulle träffas för att se hur det skulle gå. Nizze och Pepsi hann tyvärr aldrig träffas

Jag får hoppas att han har det bra där han är, var han än är!
sign21

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s