God fortsättning på julen!

Än är inte julen riktigt slut än och snart stundar nyårshelgen. Jag har tjuvstartat det nya året med en ny top-bild här på bloggen. Den ska illustrera min tanke om att under 2023 ska jag odla mina grönsaker, min frukt, mina bär och mina blommor, jag ska sy vidare på mina lapptäcken och jag ska fortsätta förkovra mig i linets värld. Dessutom finns Evatorp kvar i min ägo och Nizze lever sitt stilla kattliv tillsammans med mig.
20221029_143820

Jag fyller jämna 10-tal år i år och det ska firas …… hela året.
Firandet börjar 21-22/1 med invigning av Orangeriet

Fina mellandagar önskar
sign

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s