Invigningen av Orangeriet och födelsedagsfirande

I helgen som gick invigdes Orangeriet och jag passade på att fylla år på söndagen.

På lördagen var det middag för ”nära och kära” och ”bästisar”. Värmen hölls uppe med 2 element, till att börja med, i det annars ca 10-gradiga Orangeriet. Sen blev det ganska varmt ändå 😉 .

Snart blir det fest:

Sen blev det fest med tomatsoppa och foccacia till förrätt, med bakad potatis, tzatziki, basilikayoghurt och kött till huvudrätt, ostbricka till dessert och som avslutades med tårta. Tomaterna, löken, vitlöken, squashen, potatisen och basilikan kom från mina odlingar på Evatorp och på Villa Linnea.

På söndagen (på min riktiga födelsedagsdag) var alla mina nya bekanta i Hova, Gullspång och Mariestad inbjudna till brunch. Ett 25-tal personer dök upp och firade mig med den äran!

Det är kul att fylla år och bli så firad som jag blev.

Tusen tack till alla som sjöng och höll tal, som gav mig en fin bänk till Orangeriet, en gudomligt blå tavla, blommor och citrusväxter, som gav mig presenter för båda kropp och själ, presenter till mitt odlande och som skänkte pengar till SOS-barnbyar! Vildsvinsköttet som serverades på lördagen var också en present, från jägaren.

signatur2018

FrMonika_20230121_212855
EvaLinnea70frPCa

Detta inlägg publicerades i Nya Villa Linnea och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Invigningen av Orangeriet och födelsedagsfirande

  1. Pingback: STORT TACK till alla som uppvaktade mig på min födelsedag i slutet av januari |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s