Fredagsbuketten – tulpaner

Jag brukar hålla hårt på att inte köpa tulpaner innan min födelsedag i januari. Det kunde jag nästan i år också. Men har man 70-årskalas i dagarna två så får man köpa en tulpanbukett innan den stora dagen, det är sen gammalt. Nu har min födelsedag passerat och det är fritt fram att köpa tulpaner! Det blev en vit bukett tulpaner i dag.

Bakom står de tulpanbuketter som jag fick för nästan två veckor sen. De har stått i det ca 10-gradiga Orangeriet och har hållit relativt bra.

En fin fredag och härlig helg önskar
signatur2018

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s