Nu …….

I dag fick jag tillträde till Evatorp. Med mycket blandade känslor satte jag nyckeln i låset och klev in. Det är en mycket märklig känsla att gå in i ett hus som man äger, men som man inte känner alls. Jag har gjort det några gånger tidigare, men då har jag själv valt att flytta. Den här gången är det tyvärr inte riktigt så.
Evatorp kommer att bli mitt sommar/fritids-hus/torp och jag hoppas jag kan bo där (mer eller mindre) på heltid halva året; maj-oktober. Det tar ca 3 timmar med bil från min lägenhet i Stockholm och det är ok tycker jag. Helst hade jag velat ha bara 1-1,5 timmars resväg, men man kan inte få allt!20150810_163248.jpg

Vi hörs & ses snart igen!

sign2

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s