Uthuset på Evatorp – Del 3

Nu är det bara taket kvar som ska läggas. Det har varit 2 dagars paus i byggandet så jag har plockat in de flesta pinaler från trädgården och satt upp de hyllor och korg-pelare som redan fanns i min ägo.
Det är tur att uthuset stort. Det ska rymma dels alla trädgårdsredskap, maskiner och annat som används under odlingssäsongen och dels kunna hysa alla trädgårdsmöbler under vintern. Det är den vänstra halvan av huset.
Den högra delen planerar jag för att kunna använda som ”kök” under den varma årstiden. Köket inne i torpet är minimalt och lämpar sig inte för rödbetskok, pickling av rabarber etc. i skördetider.
När alla trädgårdsmöbler är utspridda i trädgården under sommaren ska det stå ett bord mitt på ”golvet”, för måltider i glada vänners lag.

FÖRE/EFTER-bilder inifrån uthuset

Dörrarna blev jättefina och passar alldeles utmärkt på ett uthus som hör till ett torp i den västergötiska skogen. Nu ska det bara inhandlas ett hänglås som matchar också. Det känns väldigt skönt att detta gjorts klart innan vintern, så jag tryggt och säkert kan lämna hus & hem till älgars och rådjurs sällskap under tiden jag är borta.

sign2

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Uthuset på Evatorp – Del 3

 1. Anna skriver:

  Ser kanonfint ut!

  Gillad av 1 person

 2. anjahill skriver:

  Jag känner doften av fräscht virke…! Ser härligt ut! Men, det här handlar inte om en fattig flicka…;-)

  /Anja

  Gilla

 3. lanclin skriver:

  Så fint och praktiskt det blev!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s