Fredagsmys

I dag blev det fredagsmys i det nya uthuset med glögg och massor med tända ljus. Liiiiiiite kylslaget, men vad gör det!? #blossa1520151120_125842.jpg

Min smidestakkrona har äntligen kommit upp igen och trädgårdsmöblerna funkar bra även inne i uthuset, nu när det är tak på bygget. Snickarna var och gjorde det sista i förmiddags. Fårskinnsfällarna var go´a att sitta på, glöggen smakade bra och ljusen glimmade. För er som inte vet så är årets Blossa 15 smaksatt med Earl Grey-te. Smakar bäst varm, tycker jag.

Nu ”gömmer” jag arbetskläderna för säkerhets skull i tvättkorgen, för nu ska jag bara njuta de sista dagarna jag är på Evatorp. Inget jobb! Det sista i trädgården är fixat och alla pinaler är inburna i uthuset och/eller uppburna på vinden.

 En fin fortsatt fredag och härlig helg önskarsign2

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredagsmys

 1. Lena Ohlsson skriver:

  Så mysigt! Och bara en förhandsvink om hur du kommer att få det i vår/sommar på ditt torp! Du är ju verkligen redan på gång…
  Ha det mysigt i helgen!
  Lena i Blekinge

  Gilla

 2. anjahill skriver:

  Har precis kollat på en programserie om andra världskriget och om Stalin. I hans propagandaapparat ingick lögner om vilka bragder hans arbetare kunde åstadkomma. Bl.a kunde en liten flicka lära sig att läsa samtidigt som hon plockade bomull till ett jätteberg per en dag.
  Nu ingår du inte i varken någon propagandaapparat eller ljuger, men, om jag inte skulle sett med ”egna ögon” ditt otroliga byggtempo av allt möjligt, utan skulle bara hört talas om det skulle jag trott att du ljuger! Det är fullständigt osannolikt vad du hart åstadkommit på nolltid! Snacka om en hög motivation, viljan att få det där egna stället där det är du själv som sätter agendan om vad som ska göras och i vilken takt! Du imponerar!

  /Anja

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s