Okänd lämnare/givare

Det sägs att om du skickar ut en önskan i cyberrymden/universum så kommer önskningen att fångas upp någon stans och någon/något kommer att se till att du får din önskan uppfylld. Det är kanske lite svårt att tro på, men i veckan hittade jag en gammal skrotig cykel som ett svar på min önskan att få någon/några gamla skrotiga cyklar till mitt gamla skrotiga cykelställ, som jag hittat gömt under en massa gräs. Läs inlägget här.

Så ………..

Nu står det gammal skrotig cykel i mitt gamla skrotiga cykelställ!
IMG_4053
Givaren och fd användaren var en man, av modellen att döma, av okänd ålder  och härkomst, men han måste ha bott i en skog nära mig för länge, länge sedan. Tänk om tingen kunde tala!
Cykeln saknar styre, däck och ser allmänt förskräcklig ut, men det är kul att det nu står en skrotcykel i mitt skrotcykelställ, precis som jag  önskade.

sign2

Detta inlägg publicerades i Ekosofi, Hus & Hem och märktes , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Okänd lämnare/givare

 1. anjahill skriver:

  Snyggt! Hur svårt kan det vara? Nu kommer jag att rikta en önskan till cyberrymden :-)! Och ve om den inte går i uppfyllelse ;-))!
  Som lite hörde jag talas om Gud i skolan. Mina föräldrar var ateister så att hemma talades inte om sådana ting. Men fröken sa i skolan att om man bara bad om något så hörde Gud det och man skulle få det som man önskade. Jag ville ha ett hår som var så långt att den nådde marken. Antagligen hade jag hört någon saga om någon prinsessa med sådant hår….Jag blundade hårt och gav hela mitt barnsliga hjärta till Gud för att han skulle uppfylla min önskan. Vad tror du hände ;-))? Just det. Jag är också ateist ;-))!

  /Anja

  Gilla

 2. lanclin skriver:

  Vette tusan om Gud är så delaktig i att våra önskningar går i uppfyllelse, det måste vi nog fixa själva 🙂 Att önska saker ”högt”, blogga om det eller bara prata om det hjälper nog önskningara att hitta rätt. Sen gäller det att vara vidsynt, låta alla dörrar stå öppna, ”hoppa på tåg” och ibland kasta sig ut i det okända så dyker saker och ting upp på överraskande sätt ibland 🙂
  Kul att den rostiga cykeln hittade hem till dig!

  Gilla

 3. Grattis till dem säger jag. Brukar också önska ibland och ibland faller det in och ibland inte.
  Allt gott

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s