Utlottningar & så´nt

Jag brukar inte vara med på utlottningar, tävlingar & annat som erbjuds i Blogglandia, men den här utlottningen hos ”Anja” bara MÅSTE jag vara med på. Vinner jag inte en prenumeration på ”Natur & Trädgård” får jag välan prenumerera för egen peng.
1-PC318306
Klicka på bilden på den fantastiska amaryllisen, så kommer du till Anjas utlottning på hennes blogg. Va´ me´ du me´!
Klicka på bilden nedan, så kommer du till Natur & Trädgård Bokförlags hemsida och kan kolla in den fantastiska tidningen. Hemsidan bjuder generöst på vad som kan vara av intresse för trädgårdsodlare av alla sorter, inte bara blomälskare utan även för de, som jag, som helst ser att det som växer i trädgården är ätbart.sidhuvud01

sign2

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s