Åh, alla dessa tester hit och dit!

Jag brukar roa mig med att göra en del av alla de där testerna som dyker upp i fb-flödet. Det är rätt kul, men jag publicerar sällan resultatet. Jag är lite ”snål” med att dela med mig därvidlag.

Nu gör jag ett undantag!
image

I en av testerna skulle man svara på en massa frågor för att testa vilken karaktär i ”Game of Thrones” man var. Jag ”blev” Ygritte och texten som följde med (på engelska) kändes väldigt träffande och värd att dela med sig av, tyckte jag. Här kommer den:
”You’re zany, passionate, and just a little bit untaimed. While you’re constantly on the hunt for new adventures and new thrills, you’re enamored with the idea of someday settling down and living a simpler life. Or not. It’s sort of a toss-up if domestic bliss is in your future, but adventure always will be.”

Håller ni med?
image

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Åh, alla dessa tester hit och dit!

  1. Laila skriver:

    Jodå, det mesta stämmer!
    Kram

    Gillad av 1 person

  2. Kan absolut vara du som jag känner dig från bloggen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s