Nu är glada julen slut, slut, slut

Nu är glada julen slut, slut, slut.
Juleljusen brinner ut, ut, ut.
Men till nästa år igen ……..
20160104_080654.jpgNu brinner det sista av de 4 adventsljusen ner. Vackert, men lite sorgligt är det trots allt, tycker jag. Tiden går så fort. Det var ju inte länge sen vi tände det första ljuset i adventsljusstaken.
Min jul brukar åka ut redan på nyårsdagen. Då vill jag ha in det nya året. I år blev det lite senare, men jag hade å andra sidan inte mycket jul att kasta ut. Mina fina rosa adventsblommor står fortfarande kvar och väntar in tulpantiden. Den infaller för mig den 22 januari, då jag fyller år. Jag försöker hålla mig tills dess med inköp av de första tulpanbuketterna, men visst är det frestande att köpa ett stort fång med (vita) tulpaner, nu när det har blivit riktig vinter och allt!
20160106_104559.jpg
sign2

Detta inlägg publicerades i Hus & Hem och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu är glada julen slut, slut, slut

 1. Laila skriver:

  Här har vi inte mycket juligt att kasta ut eftersom vi var borta. Nu är det förfärligt kallt och jag drar mig för att gå ut ock skotta. Vi har fått en dm snö så det är åtminstone vitt och ljus. Men kallt. Planerar frösådder och rabatt. Man kan snöa in på sånt också!
  Kram

  Gilla

 2. Merja skriver:

  Fina julstjärnor! Här blev det inga alls i år. Tulpaner blev det där emot till nyår och några av dom står sig än. Det mesta av julen är bort plockat sen några dagar, fast granen och belysningen i fönstren får vara kvar till nästa vecka.
  Ha det gott!

  Gillad av 1 person

 3. Låter som en god idé att vänta med tulpanerna. Den buketten jag köpte såg vissen ut efter två dagar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s