Nya mål för 2016

För att utveckla mig och min blogg har jag gått med i nätverket
”better bloggers”.

betterbloggers_badge_05

Från hemsidan:
”Better Bloggers är Sveriges första yrkesnätverk för bloggare. Visionen är att hjälpa och utbilda bloggare att bygga sina varumärken och sin digitala närvaro och stödja dem i sina roller som publicister.
Vi vill skapa yrkesmässiga standards för bloggbranschen och bli den självklara destinationen för företag som vill jobba med bloggare och online influencers.”

Nu kanske inte jag i första hand ska utveckla min blogg för att ”tjäna grova stålar” utan har gått med i ”better bloggers” mer för att se, läsa & lära. Tillsammans med fotokursen på Fotografiska museet vill jag få lite mer ”snits” på min blogg.
För mig är bloggen min dagbok & min trädgårdsdokumentation, men visst är det trevligt när man får kommentarer och märker att andra läser det man skriver.

Så skriv gärna en kommentar!
Eller bara ett ”Hej!” så jag vet vem du är som kikar in.
sign2#betterbloggers #lavendelochsalvia

Detta inlägg publicerades i Ditt&datt och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nya mål för 2016

 1. lanclin skriver:

  Heja heja mamma!

  Gillad av 1 person

 2. Laila skriver:

  Den ”klubben” har jag inte hört talas om! Ska kolla upp den! Hur har du det? Antar att det inte blir många turer till landet nu. Här har vi massor av snö igen och nu ska det bli svinkallt. Och jag som har hönsvecka!
  Kram

  Gilla

  • Eva Linnea skriver:

   Jag planerar en tur till Evatorp i mitten av februari, bara för att titta till det. Här har vi också fått mycket snö, men mycket har tinat bort. Nu snöar det igen och i morr´n blir det väl glashalt. Vi hörs. Sköt om dig Laila! Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s