Fondtapeter för en odlare

Nu när nedräkningen mot min flytt till Gullspång har börjat, har givetvis inredningskarusellen börjat snurra i min skalle.

Efter ett besök i färgbutiken i ”byn” i Västergötland, där jag bodde förut, fastnade jag för dessa tapeter till två fondväggar i lägenheten. Jag har bestämt mig för att måla de flesta väggar vita, men i två rum ska det sättas upp fondtapeter. Det blir mer ombonat & harmoniskt då, tror jag. För mycket vitt kan ge ett för kallt intryck.

De här två tapeterna tycker jag passar bra hemma hos en trädgårdsintresserad person.
Håller ni med?

Den blå ska sättas upp i sovrummet. Där ska jag ligga och drömma mig bort bland växtligheten på tapeten och smida planer för trädgårds- & blomsterlanden på Evatorp.

Den rosa (körsbärsblomman) ska sättas upp i förlängningen av hallen och in i vardagsrummet. Den röda (rosa) spegeln som ”dök upp” på mitt ”mood-board” för mitt nya boende, kommer att matcha perfekt!!
20160123_224142

En vägg i matrummet kommer att kläs med en string-hylla, som numera finns helt i vitt.
En (svin)dyr affär, men ack så läckert!!

Längs fönsterraden i vardagsrummet vill jag ha något som står emot vattningen av krukväxter och eventuellt en del förkultiveringar på våren. Jag sneglar på PS skåp från IKEA. De är i plåt och ska väl palla med lite vattenspill!?

Jag har redan en vit 2-sitssoffa med divan, men i det stora vardagsrummet får jag plats med en 3-sitssoffa till. Det blir en stor-order på IKEA tror jag, när den dagen kommer.

 

 

Jag behöver nämligen en sängstomme också. Man gör det ju väldigt bekvämt för sig om man tar ”allt” från IKEA och får det hemskickat till sig. Jag kör på den bekväma linjen den här gången.

sängstomme nordli IKEA

NORDLI sängstomme IKEA

Så nu är det bara resten kvar!
sign2

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Ateljén och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s