Blåsippan ute i backarna står

Jag har en egen blåsippsbacke på Evatorp!

I går var jag ute första dagen och började röja för den nya köksträdgården här på Evatorp. Det kändes helt fantastiskt. Dels för att jag börjar känna mig frisk efter influensan och dels för att jag äntligen är ute på landet igen. När jag höll på som bäst och placerade ut pallkragar, markduk och flis dök jag på en liten blåsippsplanta med blommor som höll på att slå ut.
IMG_6434.JPG
Ojojoj, dig får jag vara rädd om, tänkte jag. Undrar om du går att flytta!? Sen lyfte jag blicken in under en av granarna, och vad får jag se? Jo, fler blåsippor! Flera stycken. Vilken lycka. Nu är det bara att vänta på fler, vara rädd om de som kommer och glädjas åt min egna lilla blåsippsbacke här på Evatorp.

I dag har jag ägnat stor del av dagen till att komma tillbaka ut på internet och in i bloggvärlden igen. Jag har lagd min sticka till den mobila uppkopplingen på ett så jättebra ställe att jag inte hittar igen den. Typiskt! Det gjorde jag redan i början av året, då vi kopplade in fiber i huset i Solna, så det må väl vara mig förlåtet kanske.

sign2

Detta inlägg publicerades i Köksträdgården, Skogslunden och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Blåsippan ute i backarna står

  1. Geddfish skriver:

    Härliga vårbilder! Såg ditt bloggnamn hos en annan blogg… kul att läsa nytt!
    Kram Gerd

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s