En katt bland hermelinerna

Min blomrabatt ska hålla en färgskala i vit-rosa-blå-lila ton, så en knallgul påsklilja mitt upp i alltihopa är verkligen en ”miss”. Den har troligen kommit med tillsammans med en planta purpurklätt från Gården. Den rostiga fjärilen är från Cesars Trädgård
IMG_6919
IMG_6922Den kanske känner sig något ensam och som en katt bland hermelinerna, men den får vara kvar som en lite solstråle mitt i den annars ganska skräpiga och vissna rabatten så här på våren.

Ha det gott allihop!
sign2

Detta inlägg publicerades i Blomsterträdgården. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En katt bland hermelinerna

 1. Förstår precis din reaktion 🙂 Planterade 36 st röda tulpan lökar i höstas för att matcha en utegrupp och som skulle lysa upp mot den grå stenen bakom och alla blev blekrosa ??!! Vad säger man ? Snopen och förargligt !
  Elisabeth

  Gilla

 2. Tänkte redan igår att det var länge sen jag hälsade på i din blogg, men du hann före:-) Som vanligt har du inte legat på latsidan! Skogslund låter hur trevligt som helst, men har jag blandat ihop det nu eller satte du ramslöken där du ska ha rhododendron… i så fall… hett tips…. flytta den snabbt innan den avmognar och försvinner. Ramslöken är kalkälskande.
  Himla snygga solstolar också, men gissar att du inte kommer att sitta ner så mycket.
  Ha det så gott
  /Anette

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s